Nestjes

zaterdag 8 augustus 2015

6 weken; Nieuwe mandjes mogen zich melden!

Ja, 6 weken alweer! De schatjes mogen gereserveerd worden zodra ze op de website staan van www.dierentehuisarnhem.nl. Hiervoor waren natuurlijk wel een paar mooie nieuwe foto's nodig. Deze zijn hieronder te zien als je op "meer lezen" klikt.

Maar er is nog veel belangrijker nieuws want afgelopen donderdag kwamen er twee hele leuke mensen op kitten-bezoek! Via via hadden zij het geluk alvast het nestje te mogen komen bekijken. Zij zochten een soortgenootjes en maatje voor hun huidige kat. Deze kat is vriendelijk maar verlegen rondom vreemden. Tja, en dan heb je opeens vier leuke kittens voor je neus! Wie kies je dan? Welk karakter sluit het beste aan bij je eigen kat? Is Es misschien de beste keus? Een lekkere drukke lesgozer en een tikkeltje dominant. Of misschien Beuk? Onze vriendelijke dikke reus. Misschien toch maar Eik? Zacht en aardig voor mens en dier. Of de laatste keus Berk? Afwachtend maar slim, speels en aardig.
Moeilijk, moeilijk... Zij hadden al iemand op het oog, namelijk leuke gekke Es! Ik dacht meer aan Beuk, die heeft zo'n gemakkelijk karakter. 
Benieuwd wie het is geworden? klik op "meer lezen".










Het werd geen van beide! De keus viel namelijk op Berk!

Mooie lieve Berk, mijn knapperd uit dit nestje. Een keuze waar ik mij ook goed bij kan aansluiten. Omdat het karakter van de huidige kater niet heel dominant is vonden we het moeilijk om er een drifkikkertje als Es bij te plaatsen. Beuk was ook een goede keus geweest maar ze vielen helemaal voor het knuffelige karakter van Berk. Berk kijkt even de kat uit de boom maar niet per se omdat hij verlegen of schuw is. Nee, hij observeert wat zijn broertjes en zusjes aan het doen zijn. Dat betekent echter niet dat hij niet in is voor een dolletje want we hebben laatst een mooi filmpje gemaakt om zijn speelse kant te laten zien.




Maar alle kittens zijn stuk voor stuk bijzonder en leuk. Het zijn super schattige zwarte hartendieven want ze betoveren iedereen die hier binnenkomt. Hieronder nog even de foto's van de kittens die straks ook op de website van het asiel komen staan.

Es (Esdoorn)

Beuk

Eik




mama Willow

Mama Willow



Geen opmerkingen: