Nestjes

donderdag 1 oktober 2015

Waar zijn ze nu?

Al drie weken geen bericht geplaatst en er is een hoop gebeurd. Es heeft ook een fijn huisje gevonden en is een week na haar broertjes verhuisd. Afgelopen zaterdag is er ook een gezin langs geweest om kennis te maken met Willow. Hoewel de eerste kennismaking wat lastig was (Willow was bang voor de kleine kinderen van het gezin) gaat het nu heel erg goed met haar.
Benieuwd hoe het met iedereen gaat? En ook een paar leuke foto's bekijken? klik op "meer lezen".


Beuk is verhuisd naar een leuk gezin en hij heet nu Skibby. 
Daar krijgt hij veel knuffels en wordt volgens mij ontzettend verwend. Ik mocht een poosje terug een e-mail ontvangen van één van zijn nieuwe baasjes, een jongen genaamd Jesper. Hij vind het fantastisch dat Skibby daar nu woont en het zijn echte vriendjes. Er werden ook wat foto's meegestuurd waaronder deze leuke foto van Skibby die naar Skibby kijkt. Hij moet nog wel even wennen aan de andere kat in huis, maar dat komt vast allemaal goed.





Berk woont ook samen met een andere kat en dat zijn al vriendjes geworden. Berk heeft laten zien dat hij toch wel stoer is want hij liep daar al vanaf het eerste moment stoer rond. Zijn baasjes zijn ook nog erg blij met hem en zijn nog steeds niet helemaal uit zijn naam. De baas wil hem graag een andere naam geven (hij dacht aan Loki) maar de bazin vindt dat hij nu gewoon Berk heet en dat hij zo moet blijven heten. Wij zijn zeer benieuwd hoe dat uiteindelijk afloopt. Hoe dan ook, Berk heeft zijn forever home ook helemaal gevonden.



Eik woont nu in een huis met een andere kat waar het leeftijdsverschil wel een beetje naar voren komt. Eik, die nu Boy heet, wil graag spelen met de oudere kat maar die zit dat niet zo zitten. Gelukkig is Boy inmiddels wel goede maatjes met de hond en kan hij daar zijn ei een beetje kwijt. Zij kunnen samen wel fijn spelen, zo zie je maar weer dat katten en honden samen heel goed kan gaan! Boy is nog steeds een grote knuffelkont en ik ben blij dat hij zulke fijne knuffelige baasjes heeft gekregen.


Willow woont nu een paar dagen op haar nieuwe adres en ik mocht vandaag een berichtje ontvangen dat het hartstikke goed gaat. Ze moet nog wel wennen maar zeker in de avond komt ze los. Dan gaat ze op ontdekkingstocht (al miauwend natuurlijk) en komt ook knuffelen en spelen. Het is fijn te horen dat Willow van felle moederpoes weer terug gaat naar een knuffelige kat. Speelgedrag hebben wij namelijk helemaal niet bij haar gezien omdat ze constant in een moederrol zat. Fijn dat ze weer lekker terug mag gaan naar een jonge poes en dat ze zo'n fijn gezinnetje heeft gevonden.

Van Es hebben wij nog niets gehoord maar we gaan er vanuit dat dat helemaal goed gaat. We houden jullie via de blog op de hoogte en wie weet binnenkort weer een update met nieuwe katten.







Geen opmerkingen: