Nestjes

woensdag 8 oktober 2014

Groeien en ontwikkelen

Het gaat goed met kleine Hodor en Arya. Hoewel ze nogal licht waren zijn ze mooi aangekomen en gaan weer richting de minder zorgwekkende cijfers. Beide kunnen al brokjes eten en doen ook hun behoefte op de bak. Tja, soms is dat alleen nog wel moeilijk uit elkaar te houden, waar je moet eten en waar je moet poepen dus soms tref ik een drolletje aan tussen de brokjes! Of misschien vonden ze het eten wel niet meer lekker, wie weet!
Beide zijn al bijna 200 gram aangekomen in de afgelopen anderhalve week dus het gaat de goede kant op. Naast de onbeperkte brokjes krijgen ze van ons ook nog regelmatig de fles zodat ze goed kunnen groeien en ook genoeg vocht binnen krijgen. 

Er is één ding waar de kleintjes ontzettend hard van gaan spinnen! Wil je weten wat dat is? klik op "meer lezen".



Arya
Knuffelen!
Beide katjes zijn dol op knuffelen met de baasjes. Op het moment dat je binnen komt blijven ze je achterna lopen in de hoop op een lekkere warme hug! Ze zijn niet van je weg te slaan en klimmen gewoon tegen je benen omhoog.

Hodor hoor je al vanaf de gang; hij miauwt niet, hij gilt! Gillen om aandacht, gillen om eten, gillen om de wereld buiten de kamer te verkennen. Het is een druktemakertje eerste klas maar als hij dan lekker in je nek kan kruipen is hij ook zielsgelukkig.
Naast zijn gegil hoor je dan Arya's lieve gemiauw. Ze laat duidelijk minder van zich horen en dringt zich minder op, maar de slimme tante is dol op verkennen en gaat een gevecht met broertje beslist niet uit de weg. Samen spelen ze heel wat af, en is het niet met elkaar, dan leven ze zich uit op de knisperballetjes en kussentjes die door de kamer verspreid liggen. 

Hodor






Arya

Hodor wil flesje








2 opmerkingen:

Marina zei

Oh, wat een cuties! en wat zien ze er happy uit!

Minke zei

Volgens mij zijn ze ook wel happy want ze worden goed bij ons verwend met veel aandacht, knuffels, speelkwartiertjes en lekkers.
Het zijn echt leuke beestjes.