Nestjes

zondag 13 juli 2014

Ella en Julie zoeken samen een gouden mandje!

Een week terug zijn Peggy en Camille opgehaald om in hun nieuwe huisje te gaan wonen. Zij heten nu Janske en Wotje en hebben het erg naar hun zin in hun nieuwe huisje. Gezellig met andere katten, een hond en lieve baasjes.

Voor Ella en Julie zijn wij echter nog op zoek dus hieronder nog wat leuke foto's en informatie. Neem gerust contact op als u denkt Ella en Julie een fijn huis te kunnen bieden of iemand anders weet die nog mandjes over heeft.

Klik op "meer lezen" voor meer informatie.
Ella
























Ella is een lief verlegen klein poesje. Ze is waarschijnlijk in het voorjaar 2013 geboren en heeft daarna een hoop meegemaakt. Waar ze de eerste maanden van haar leven heeft geleefd weten we niet maar ze werd al een half jaar gevoerd door een lieve vrouw die het met haar te doen had. Toen ze erachter kwam dat Ella kittens had heeft ze contact opgenomen met de stichting. Sinds de kittens drie dagen oud zijn, zijn ze in ons gastgezin aanwezig.
Ella is lief, sociaal maar erg verlegen. Ze vindt katten prima maar mensen maar eng. Langzaam aan begint ze echter steeds meer in te burgeren in het leven van een huiskat. Ze komt me 's ochtends voorzichtig begroeten en wacht dan geduldig op haar brokjes. Dan vindt ze het heerlijk om even lekker gekroeld en geaaid te worden. Hard spinnend loopt ze dan vervolgens naar buiten, de afgezette tuin in, waar ze mag komen als wij thuis zijn. Hier maakt ze een wandeling en ligt lekker in het gras van de zon te genieten.
Soms schrikt ze van geluiden en rent dan snel naar binnen. Ze vind heel veel dingen eng, maar het gaat steeds beter.
Ella is een verlegen moederpoes maar o zo dankbaar dat ze niet meer buiten hoeft te leven en veilig binnen kan slapen op de vensterbank of op de bank. Agressie is haar onbekend, ze blaast weleens maar dat is uit angst. Ze nog geen enkele keer een poot naar ons uitgestoken, zelfs niet toen we haar kittens weghaalde om te wegen. Zeker nu ze gesteriliseerd is en minder last heeft van hormonen wordt ze steeds rustiger en gaat zich steeds meer op haar gemak voelen.

Ella is een fantastische poes en verdiend een warm huisje. Op dit moment begint ze zichzelf erg thuis te voelen bij ons en vertrouwt ons steeds meer maar het is de bedoeling dat ze lekker inburgert in haar nieuwe huisje in plaats van bij ons. Wij zijn dus druk op zoek naar een gouden mandje voor haar en dochter Julie.

Julie







Julie is geboren op 2 mei 2014 en is een dametje dat weet wat ze wil. Als het haar niet zint dan laat ze zich wel horen...Nou ja, eigenlijk laat ze zich altijd even horen, ook als er eigenlijk niets aan de hand is. Ze is een eigenwijs, dapper en pittig kitten die doet wat ze wil. Ze is speelt graag met speeltjes of met mama of pleegbroer Beer. Ze gaat dolgaag op ontdekking en als je niet snel genoeg de deur achter je sluit, dan rent ze je gauw voorbij. Ze is geen schootkatje, maar een stoere meid die graag van alles onderneemt. Ze zoekt wel contact met mensen, maar dat is voornamelijk om te spelen. Pleegbroer Beer vindt ze erg leuk want hij is lekker lomp, net als zij! Soms probeert ze ook te spelen met pleegpapa Hiro door aan zijn staart te knagen. Helaas is Hiro hier niet van gediend en dat moet ze meestal bekopen met een flinke mep op haar kop. Gek genoeg probeert ze het meestal toch nog een keer.
Julie is pittig, vrolijk, ondernemend katje die erg fotogeniek is. Langzaam aan begint ze bruine ogen te krijgen en ook haar vachtje begint steeds meer een oranje kleur te krijgen.











Wie heeft er voor dit prachtige duo een fijn huisje of weet iemand waarbij deze jonge dames oud mogen worden?

Ter afsluiting nog een paar foto's:















Geen opmerkingen: