Nestjes

maandag 18 augustus 2014

Nog geen reacties...

Helaas is er tot op heden nog geen reactie voor mama Ella en haar dochter Julie. 
Inmiddels zijn ze al wel helemaal ingeburgerd bij mij thuis, maar daar kunnen ze natuurlijk niet blijven. We zijn eigenlijk zo snel mogelijk op zoek naar een nieuw huisje want we vinden het ook sneu voor Ella dat zij zich steeds meer op haar gemak gaat voelen bij ons terwijl ze straks wel weg moet. We willen een huisje voor haar en Julie waar ze veilig naar buiten kunnen en waar ze helemaal zichzelf mogen zijn. Bij nieuwe baasjes die begrijpen dat Ella tijd nodig heeft maar dat ze zich dan ontpopt tot een ware knuffelkont. 

Meer weten of hoe het gaat met Ella en Julie? Leuke nieuwe foto's bekijken? Klik op "meer lezen"
Ella laat inmiddels goed merken dat ze nog een jonge poes is. Ze speelt en ravot heel wat af! Met Julie, maar ook met Beer en heel af en toe mengt Hiro zich ook in het speelgedrag.





Vandaag was weer zo'n dolle ochtend. De katten rennen allemaal achter elkaar aan, dikke staarten van opwinding, en glijden weg over onze gladde vloer. Sluipen, springen, miauwen, stoeien...het houdt maar niet op! En ondertussen maar naar binnen en buiten rennen. Het is een wonder dat ons huis nog heel is!


Julie heeft inmiddels ontdekt dat ze knuffelen best leuk vindt. Oppakken en vasthouden is ze niet dol op maar af en toe een aai krijgen is heel fijn. Kroelen vindt ze ook heerlijk. Hard spinnend blijft ze rondjes om je lopen. Het doet mij denken aan onze kater Beer. Hij komt ook niet altijd op schoot bij je knuffelen maar loopt wel 100x tegen je hand aan om geaaid te worden.

Het gaat dus eigenlijk hartstikke goed met de dames, maar het zou fijn zijn als ze snel naar een nieuw huisje kunnen verhuizen.
Hieronder nog een paar foto's om van te genieten.














2 opmerkingen:

Marina zei

ik heb je blog gedeeld op faceboek met een oproep voor een warm mandje, wie weet levert het wat op
groetjes Marina

Aelynn89 zei

Super bedankt!