Nestjes

maandag 8 december 2014

Dag Arya en Hodor

Afgelopen weekend hebben we Hodor en Arya naar hun nieuwe huisje gebracht. Ze wonen nu vrij dichtbij bij een fijne familie in Arnhem. We hadden afgesproken bij het asiel waar het hartstikke druk was. Allemaal gezinnetjes die op zoek waren naar het perfecte maatje. Omdat Hodor en Arya erg onrustig waren in het reismandje namen we ze even in de armen zodat ze wat rond konden kijken en in onze nek konden wegkruipen. Natuurlijk trokken ze direct de aandacht van de aanwezigen dus iedereen kwam direct in de juiste sfeer. 
Nadat al het papierwerk in orde was gemaakt mochten we mee naar het nieuwe huisje van de kittens om te zien waar ze komen te wonen. 

Meer lezen over dit avontuur? Klik op "meer lezen".

Het eerste wat mij opviel was de gigantische krabpaal die tot aan het plafond kwam! Daar gaan ze zeker heel veel lol op beleven. Er is ook een prachtig raam waardoor ze naar buiten kunnen kijken terwijl ze hun billen warmen aan de verwarming die eronder staat. Alles was helemaal ingericht voor de komst van de kittens. 
Eenmaal los in de kamer gingen ze al snel op onderzoek uit. Arya heel zelfverzekerd met haar staart omhoog, Hodor iets voorzichtiger. Na een poosje waren ze ook wel in om even lekker te spelen en rende ze alle twee achter een veter aan. Mijn vriend en ik besloten dat het de hoogste tijd was om te gaan en de kittens echt over te dragen aan het nieuwe gezin. Als afscheid werden we nog hartelijk bedankt voor de inzet met een bos bloemen en cadeaubon, een verrassing voor ons die zeer wordt gewaardeerd.

Ik mocht ook al een update ontvangen over Loki en Yule (zoals ze nu heten). Het gaat heel goed! Ze spelen, slapen (alleen en samen) kruipen ook op schoot en zijn erg op hun gemak. Ook hebben ze al gedronken en veel gegeten. Ik had niet anders verwacht maar toch fijn om te weten dat ze het naar hun zin hebben.

In de dagen voor de kitten verhuizing heb ik natuurlijk even extra veel foto's gemaakt. Deze staan hieronder.






















Geen opmerkingen: