Nestjes

woensdag 26 november 2014

Bezoek voor Arya en Hodor

Hodor (nieuwe naam: Loki) en Arya (nieuwe naam: Yule)
De afgelopen weken zijn de kittens flink gegroeid en rennen de hele dag door het huis. Vooral elkaar in een hinderlaag lokken achter het gordijn, fijn stoeien en elkaar laten schrikken zijn favoriete spelletjes.
Inmiddels wordt er ook heel wat met Beer afgespeeld. Vooral Hodor kan er wat van, hij gilt en blaast tijdens het spelen naar Beer maar die lijkt niet echt onder de indruk van het zwart witte bolletje.
Ook Hiro heeft weinig problemen met de kittens. Ze weten inmiddels donders goed dat ze niet hoeven te proberen met hem te spelen maar tegen hem aanliggen tijdens het slapen is geen probleem. Ook krijgen ze af en toe een wasbeurt van Hiro. Zolang ze maar rustig zijn vind Hiro het allemaal prima.

Knuffelfoto's van Hiro en de kittens bekijken? Klik op "meer lezen".

De foto's zijn gemaakt met mijn telefoon en helaas wat onduidelijk. Dat Hiro stiekem een grote knuffel is wordt gelukkig wel duidelijk.




Op dit filmpje geeft Hiro een wasbeurt aan Hodor.


Kortom, dat zal rustig worden voor Hiro en Beer als de kittens weg zijn.

Vorige week kregen de kittens bezoek van de nieuwe eigenaresse en haar 5-jarig zoontje. Wat had hij er veel zin in! Toen hij de kittens zeg kon hij alleen maar lachen en gillen van plezier. Ook hij vond Arya en Hodor fantastisch leuk en ook mevrouw was aan het genieten. Een gezellige middag dus.
Aanstaande vrijdag gaan ze naar de dierenarts voor de tweede enting en als ze in de dagen daarna niet ziek worden van de entingen mogen ze op zaterdag 6 december gaan verhuizen. We weten nu al dat we de kleintjes ontzettend gaan missen maar we zijn uitgenodigd om met de kittens mee te gaan naar hun nieuwe huisje om te zien waar ze gaan wonen. Erg vriendelijk en fijn. 
Ze hebben al besloten wat de nieuwe namen worden. Hodor zal Loki gaan heten en Arya krijgt de naam Yule. Leuke originele namen.

En ter afsluiting nog even een paar foto's.

Hodor (Loki)

Arya (Yule)



Arya (Yule) en Beer


En waar mag ik zitten?....

Léon lost het ruimte probleem zo op.







1 opmerking:

Heike zei

Wat een leuke foto's en wat zijn ze gegroeid! We verheugen ons enorm op hun komst. Veel succes morgen bij de dierenarts. Lieve groetjes, Heike