Nestjes

woensdag 7 mei 2014

Mag ik even voorstellen...?

Inmiddels zijn mama poes en haar drie kittens alweer een paar dagen bij ons. Elke dag gaat het steeds beter en de moeder poes heeft zich omgetoverd tot ware kroelkat. Natuurlijk blaast of gromt ze nog wel eens naar ons, maar wat wil je met drie zulke prachtige kleintjes?
Mama poes en kleintjes hebben nu ook allemaal een naam gekregen! Mama Ella, rooie Camille, pieper Julie en wiebelkont Peggy.

Zowel mama als de kleintjes doen het hartstikke goed. Ella is erg zorgzaam en de kittens groeien hard.

Klik op "meer lezen" als je meer foto's van de kittens wilt zien en ook wilt lezen over de eerste kennismaking tussen Beer en Ella









Het gepiep van de kittens en gemiauw van Ella blijven natuurlijk niet onopgemerkt door onze katers. Hiro wordt er onrustig van en vermijd de hele situatie. Het liefste trekt hij zich terug in de voorraadkast waar het rustig is maar gelukkig zie ik hem ook gewoon slapen op zijn favoriete plekje op de bank. Waarschijnlijk is het over een paar dagen een heel eind bij getrokken. Beer vindt het allemaal wel interessant en hoewel hij ook erg alert is en in het begin soms schichtig kon reageren, heeft hij wel het lef om even te komen kijken.






Ella komt hem toch even waarschuwen dat hij niet dichterbij mag komen. Beer is totaal niet onder de indruk van het gebrom en de blaas van haar. Daarna gaat Ella weer bij haar kittens liggen en is alles weer goed.





Julie, 5 dagen oud

Camille, 5 dagen oud


Peggy, 5 dagen oud
























Mama Ella
















En om af te sluiten nog een paar gezinsfoto's.







































3 opmerkingen:

himaleo zei

oh wat een heerlijke foto's en leuke namen. Mamma Ella lijkt helemaal gelukkig als ze de kittens bij zich heeft. Die ene foto met haar pootje om dat kitten heen, too cute.
Ben benieuwd wat jouw katten er over een paar weken van gaan vinden als ze aan de wandel gaan;-)
groeten Marina

Minke zei

Bedankt voor de leuke reactie.
Ik ben ook zeer benieuwd wat mijn katten van deze bolletjes gepiep vinden :)

Anoniem zei

Wat ontzettend leuk om te lezen, en terwijl het hier onweert en er dikke druppels vallen kan ik alleen maar dankbaar zijn met jou hulp. Ontzettend bedankt! Mooie originele namen ook. Minke, hartstikke fijn dat ze bij jou kunnen zijn.