Nestjes

maandag 12 mei 2014

Update: kittens zijn 10 dagen oud

De kittens zijn 10 dagen oud en het gaat hartstikke goed met ze. De oogjes zijn inmiddels open en ze krijsen wat af! Vooral Peggy kan er wat van, de gekke wiebelkont. Zonder problemen klimt ze over haar broertje en zusje heen en zodra ze niet meer bij Mama Ella ligt kan de hele buurt haar horen. We vermoeden dat ze straks een pittig dametje wordt. Camille is duidelijk de rustigste van het stel. Hij valt zo op je hand in slaap! Julie kan ook flink miauwen maar is iets rustiger dan Peggy. Overigens gingen bij Julie als eerste de oogjes open en hoewel ze in het begin wat lichter was dan de andere twee heeft ze dat nu goed ingehaald.

Weten hoe het gaat met Ella? Foto's bekijken van de kitten fotoshoot?
Klik op "meer lezen"


Ella voelt zich steeds meer op haar gemak en hoewel ze mensen soms nog spannend vindt, mag ik gerust te kittens pakken voor het wegen en foto's maken. Zolang ze maar kan zien wat ik aan het doen ben en waar de kleintjes zijn. 
De prachtige leeftijd van 10 dagen vroeg natuurlijk om een kleine fotoshoot! 






Het zal niet lang meer duren voordat deze kleine druktemakers op avontuur door de bench en het huis gaan! Gelukkig hebben onze katten nu al een poos aan ze kunnen wennen dus dat wordt straks een grote gezellig boel hier in huis. 


3 opmerkingen:

Jolanda zei

Wat een mooie foto's. En al typische karaktertrekjes..leuk om te lezen. Dankjewel. Grt Jolanda

himaleo zei

Wat een leuke kleurenmix heb je, en zo te zien hebben ze al zin om in beweging te komen, dat zal vast niet lang meer duren inderdaad!
groetjes Marina

Minke zei

Bedankt voor de reacties beide.

Ze beginnen nu inderdaad wel streken te krijgen en gaan al wat aan de wandel.