Nestjes

maandag 10 november 2014

Gouden mandje voor Arya en Hodor

Met grote vreugde kan ik hier melden dat Arya en Hodor al gereserveerd zijn! 
Afgelopen vrijdag heb ik bezoek gehad van een hele aardige mevrouw die de kittens graag alvast wilde bekijken. Ze had de foto's van Arya en Hodor op de Facebook-pagina van het Dierentehuis gezien en was al helemaal verliefd op ze. Ze wilde graag langskomen, wat ik natuurlijk geen probleem vond. Gelukkig vond deze mevrouw de kittens in het echt net zo leuk als op de foto's. Ze heeft ook een kussen achter gelaten zodat daar lekker de geur in kan trekken. Dat zal ze geruststellen als ze over een paar weken gaan verhuizen. Ik ben ontzettend blij dat ze straks niet hoeven te wachten op hun nieuwe baasje maar deze al gevonden hebben.

Arya en Hodor zijn ook naar de dierenarts geweest. Benieuwd hoe dit is gegaan? Meer foto's van de kleintjes zien? Klik op "meer lezen"

Afgelopen vrijdag zijn de kittens negen weken geworden, oud genoeg voor hun eerste enting en om de chip te plaatsen. De auto rit was niet leuk! Beide kittens miauwde hard en probeerde uit hun reismandje te breken. Het is natuurlijk ook helemaal niet fijn als je niet weet wat er gebeurd en je niet veilig op de schoot van je baasje kunt kruipen. Gelukkig gaven ze al snel op en vielen in slaap.

De dierenarts heeft ze grondig onderzocht en ze gedroegen zich keurig. Wel een beetje onwennig op de tafel als er aan je geplukt wordt natuurlijk maar ze gaven geen kik. De enting was niet vervelend, de chip een klein beetje maar beide hielden zich heel goed. Het gewicht was ook prima, inmiddels allebei over de 1000 gram. Kortom, hartstikke gezonde leuke katjes!

Ter afsluiting nog even een paar foto's.







Geen opmerkingen: